Over Vivamente

Bij Vivamente helpen we mensen weer zelfstandig, vol vertrouwen en op eigen kracht verder te ontwikkelen. Dat doen we al sinds 2005 vanuit onze psychologenpraktijk in Lisse.

Vivamente Lisse

Geef jezelf ruimte, ontdek nieuwe mogelijkheden.

Veilige omgeving

We creëren een veilige omgeving op basis van gelijkwaardig contact, en benaderen onze cliënten met een open blik en veel compassie, vanuit de mens die we zelf zijn. Dat betekent dat we naast de behandelmethodieken ook onze eigen levenservaring en intuïtie meenemen. Van daaruit kijken we voorbij de klacht, naar de complete mens tegenover ons.

Verbinding
Doordat we onszelf open en authentiek opstellen, geven we de ander de ruimte om dat ook te doen en kwetsbaarheden te laten zien. Want vanuit kwetsbaarheid ontstaat verbinding. Met jezelf, met de behandelaar en uiteindelijk met de wereld buiten de behandelkamer. En die verbinding is onmisbaar om de ander goed te begrijpen, te kunnen helpen en om iets moois te laten ontstaan.

Behandelingen op maat
Dat moois, dat is weerbaarheid, zelfinzicht en zelfcompassie. Daar werken we naartoe. Zodat je op eigen kracht verder kunt. Zodat je liever bent voor jezelf en voor de ander. En zodat je (her)ontdekt waar jij energie van krijgt. Dat doen we door behandelingen op maat, waarin we verschillende behandelmethodieken combineren, zoals EMDR, cognitieve gedragstherapie en energetische werkwijzen. We stemmen de behandeling altijd af op jouw wensen en je hulpvraag.

Lees hier hoe we jou kunnen helpen