Energetisch werk

De Luisterkindmethode® is een energetische werkwijze, waarbij een Luisterkindwerker op zielsniveau in contact gaat met een volwassene of kind. Tijdens deze zogenoemde afstemming, word er in de energie afgestemd op wat jij of je kind te vertellen heeft.

Vivamente Lisse


Er wordt afgestemd op een diepere laag en in dit gesprek worden mogelijke antwoorden, oplossingen, handvatten, inzichten en aandachtsgebieden naar boven gebracht die ter sprake komen. De meeste vragen kunnen direct worden beantwoord, soms heeft een vraag wat tijd nodig.

Welke vragen kunnen er zoal gesteld worden? Zaken waar je je zorgen over maakt, waar je blokkades merkt of als je niet weet hoe je met bepaalde situaties om moet gaan. Ook wat betreft je kind kan je vragen hebben over zijn/haar sociaal-emotionele ontwikkeling, zorgen over school of anderszins.

Je kan voor jezelf een afstemming aanvragen, maar ook voor je kind. Als je kind 10 jaar of ouder is, dan moet hij/ zij op de hoogte zijn van de aanvraag en het er ook mee eens zijn. Jij of je kind hoeven nergens naartoe, alles gebeurt op afstand. Je kan dus gewoon thuis blijven, je hoeft er niet speciaal voor op pad. De afstemming zal in schrijven naar je gemaild worden, binnen twee weken na je aanvraag.


In de bijlagen tref je nadere informatie over mij, en ook wat belangrijk is om te weten alvorens je een Luisterkind-afstemming aanvraagt voor jezelf of je kind.
 

Vivamente Lisse